Wild Kuan Yin Oracle Pocket Edition, lommeutgave, orakelkort, Alana Fairchild, nettbutikk

Wild Kuan Yin Oracle, Pocket Edition

Orakelkort

Pris: 280 kroner


Denne stokken kjenner jeg godt fordi jeg har brukt og hatt glede av den selv i flere år.


Det første som må sies er at dette er en lommeutgave. Kortene er 7 x 10 cm store. Det følger ikke med noen guidebok, så hele stokken med eske er på størrelse med en pakke vanlige spillkort.


Ønsker du større kort og mer omfattende tekst, så skal du velge den vanlige utgaven, Wild Kuan Yin Oracle. Den fins også i nettbutikken min. Bildene på kortene er de samme i begge stokkene, men den store utgaven har mye mer tekst.


Selv har jeg altså brukt lommeutgaven og hatt utbytte av den. Hvert kort har et bilde på den ene siden og tekst på den andre. Bildene er annerledes i uttrykket enn de fleste andre stokker, og det liker jeg godt. De har noe friskt og veldig bevegelig over seg.

 

Budskapene på kortene fokuserer på å leve et inspirert og fritt liv i tråd med din sjels intensjon og kallet i hjertet ditt. Hvordan finne veien, ta de riktige valgene, manifestere og komme dit du lengter? Stokken gir støtte, mot, oppmuntring og inspirasjon underveis, bekreftelser når du trenger det på at du er på rett spor og trøst når du møter utfordringer.


Jeg har vært kjempeglad for min Pocket Wild Kuan Yin. Den er god å ha når jeg er redd for å mislykkes, tviler på meg selv og er usikker på om jeg kan stole på mine egne følelser.44 kort

ISBN 9780980555080

Utgitt i 2016