Wild Kuan Yin Oracle, nettbutikk, orakelkort, Alana Fairchild

Wild Kuan Yin Oracle

Orakelkort

Pris: 390 kroner


Within you beats a wild and compassionate heart, alive with fierce optimism. You have the courage to walk a path of transformation. You are not afraid to be different, to take risks for what you love, and most of all, to keep love in your heart. You are one of the wild ones. This deck is for you.


Alana FairchildOrdene er fra baksiden av esken til Wild Kuan Yin og ført i pennen av Alana Fairchild. Det borger for kvalitet. Ingen, absolutt ingen, skriver som henne! Så innsiktsfullt, rikt, originalt, inspirert og dypt, dypt åndelig.


Wild Kuan Yin fins i to utgaver; den du leser om nå og en mindre pocketutgave som også fins her i nettbutikken. Antallet kort i de to stokkene er likt og bildene de samme, men i den store utgaven, altså den du leser om nå, følger det med en fyldig guidebok som mangler i lommeutgaven. Selve kortene er også større i den store stokken.

Wild Kuan Yin er til deg som lengter etter å følge kallet i hjertet. Til deg som vil gjøre det du kom hit for. Som vil heale, elske, forløse, skape, vokse og gi. På veien møter vi utfordringer. Tvil, forsinkelse, hindringer, konflikt... Da er Wild Kuan Yin god å ha. Denne stokken er laget for å styrke motet ditt, bekrefte din indre viten og trøste deg tilbake til tillit når alt føles mørkt. Selv har jeg brukt pocketutgaven noen år med stort utbytte. Med guideboka i tillegg får du en enda rikere opplevelse.


Wild Kuan Yin er en stokk jeg varmt anbefaler til alle som vil leve sin sjels sanne historie.   44 kort + bok med 140 sider

ISBN 978-1-925538-08-3

Utgitt i 2017. Utgaven her er et oppdatert nytrykk fra 2020.