Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

White Light Oracle

Orakelkort

White Light Oracle
NOK390.00


Ønsker du en stokk til åndelig fordypelse og veiledning, så kan "White Light Oracle" være noe for deg. Denne stokken åpner blikket for den åndelige dimensjonen til ting du opplever i livet.


Det første jeg må si er at du trenger tid for å jobbe med "White Light". Bildene på kortene er vakre, men skal du skjønne dem til bunns, så kommer du ikke utenom å lese. Hvert kort har 3-4 sider tekst knyttet til seg i boka som følger med, og jeg er ikke i tvil om at Alana Fairchild støttes av høyere energier når hun skriver. Boka er utrolig innsiktsfull og preget av en høyere forståelse. 


Det hører en healing-øvelse til hvert enkelt kort. Dette gir mulighet til å jobbe på ulike måter.

Selv får jeg hjelp av "White Light" til å hvile i tillit og fortrøstning. Kortene i stokken drar til side fryktbaserte tanker og emosjoner og hjelper deg å finne tilbake til renheten i hjertet. Stokken bearbeider ting du opplever og hjelper deg å se deres indre, åndelige mening. For meg betyr det enormt mye. På en måte betyr det alt. 


En detalj ved "White Light" er at enkelte kort kommer inn på frekvenser. Alana Fairchild lager også musikk, og i denne stokken forteller hun om hva frekvenser kan formidle. Du behøver ikke være interessert i dette for å ha utbytte av kortene, men hvis du er det, så gir det en ekstra, spennende dimensjon.

 


44 kort + bok med 240 sider

ISBN 9781925538755

Utgitt i 2020