Sufi Wisdom Oracle, Rassouli, orakelkort, Rumi, nettbutikk

Sufi Wisdom Oracle

Orakelkort

Pris: 380 kroner


Deep in the sea are riches beyond compare,

but if you seek safety, it is on the shore.


SaadiSufi Wisdom Oracle springer ut av Rassoulis dype kjennskap til sufitradisjonens tanker og diktning. Han ble født i Iran, og onkelen hans var sufi. Det Rassouli lærte av sin onkel under oppveksten påvirket ham dypt.


Rassouli har både illustrert og skrevet boka til Sufi Wisdom Oracle. Bildene hans er i en klasse for seg. Bilder fra sjelen! Budskapene på kortene fokuserer på å leve fra det sanne i deg selv heller enn fra kulturens forestillinger om hva som er rett og galt. Kortene åpner oss for et liv preget av inspirasjon, frihet og glede heller enn tretthet, tomgang og frustrasjon. 

Teksten i den medfølgende boka knytter hvert kort til et sufi-sitat. Sufier er mystikere fra den islamske kulturen, den mest kjente av dem hos oss er nok Rumi. Etter sitatet følger 1-2 sider veiledende tekst fra Rassouli. Jeg har brukt denne stokken selv noen år og synes mengden tekst er akkurat passe. Det er alltid ord der som treffer meg, og kombinasjonen av ord og bilde virker åpnende. Jeg får hjelp hos denne stokken til å finne mening med det jeg opplever og inspirasjon til å vandre videre.


Sufi Wisdom Oracle er en vakker og meget klok stokk som jeg anbefaler av fullt hjerte.44 kort + bok med 164 sider

ISBN 9781925538656

Utgitt i 2019