Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Sufi Wisdom Oracle

Orakelkort

Sufi Wisdom Oracle
NOK375.00


Deep in the sea are riches beyond compare,

but if you seek safety, it is on the shore.


Saadi"Sufi Wisdom Oracle" springer ut av Rassoulis dype kjennskap til sufitradisjonens tanker og diktning. Rassouli ble født i Iran, og onkelen hans var sufi. Det han lærte av sin onkel under oppveksten påvirket Rassouli dypt.

Rassouli har både ilustrert og skrevet boka til "Sufi Wisdom Oracle". Bildene hans er i en klasse for seg. Bilder fra sjelen! Budskapene på kortene fokuserer på å leve fra det dype i deg heller enn fra kulturens forestillinger om hva som er rett og galt. Hvordan få et liv preget av inspirasjon, frihet og glede?


I boka er hvert kort knyttet til et sufi-sitat. Deretter følger 1-2 sider veiledende tekst fra Rassouli. Jeg har brukt denne stokken selv noen år og synes mengden tekst er passe. Det er alltid ord der som treffer meg, og kombinasjonen av ord og bilde virker åpnende. Jeg får hjelp hos denne stokken til å finne mening med det jeg opplever og inspirasjon til å vandre videre.


"Sufi Wisdom Oracle" er en vakker og meget klok stokk. Jeg anbefaler den av fullt hjerte.44 kort + bok med 164 sider

ISBN 9781925538656

Utgitt i 2019