The Starseed Oracle, Rebecca Campbell, orakelkort, nettbutikk

Starseed Oracle

Orakelkort

Pris: 360 kroner


Learning to be human. In the world, but not of it.


Sitatet over er hentet fra et kortene i Starseed Oracle. Og dette er utgangspunktet for denne stokken: En opplevelse av å ikke føle seg helt hjemme på Jorden. Av å være fremmed for livet her, være annerledes og ikke passe helt inn. 


Starseed Oracle forklarer denne følelsen med at sjeler kan ha erfaring og energier med seg fra andre steder enn Jorden. Vi kan stamme fra steder med andre verdier og derfor føle oss på kant med det jordiske. Kortene går i dialog med følelser du kan oppleve hvis du er en slik sjel. Det gir en utrolig lindrende visshet om at du ikke er alene om å ha det på den måten, at det fins mange som føler som du.

Når det er sagt, så er det også utrolig viktig at Starseed Oracle motiverer til å gjøre noe ut av dette livet du har valgt deg som menneske på Jorden, selv om det kan føles vanskelig og fremmed. Det du bærer inni deg og som føles så feilplassert her, det trengs, nettopp her og nettopp nå. Starseed Oracle hjelper oss å navigere så du kan dele det du har kommet for å dele og leve genuint som deg selv midt i en verden som ofte føles merkelig.


Starseed Oracle er ikke en jordnær stokk. Den ser verden fra et spirituelt ståsted. Samtidig er målet å Learn to be human, å være i verden. På hvert eneste kort er det trykket en liten trekant med spissen oppover. Denne trekanten er et symbol som forbinder jord, den vannrette horisontlinjen, med himmel, et punkt der oppe. Boksen kortene kommer i er også formet slik; som en trekant som strekker seg oppover. Og mitt håp, og helt sikkert Rebecca Campbells håp som har laget denne stokken, er at Starseed Oracle vil hjelpe deg å leve nettopp som en fusjon mellom himmel og jord. Slik du er er det mulig å stå trygt i verden og folde ditt sjelspotensial ut til beste for deg selv og andre.  53 kort + guidebok

ISBN 9781788172882

Utgitt i 2020