Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Starseed Oracle

Orakelkort

Starseed Oracle
NOK370.00


Learning to be human. In the world, but not of it...


... står det på et av kortene i Starseed Oracle. Og dette er utgangspunktet for denne stokken: En opplevelse av å ikke føle seg helt hjemme på Jorden. Av å være noe annet som ikke helt passer inn. 


Starseed Oracle forklarer denne opplevelsen med at en sjel kan ha med seg erfaring og energier fra andre steder enn Jorden. Kortene går i dialog med følelser som kan komme hvis du er en slik sjel. Dette gir en utrolig lindrende visshet om at du ikke er alene, at det fins fler som føler som du.

Like viktig er det at Starseed Oracle motiverer til å gjøre noe ut av dette livet du har valgt deg som menneske på Jorden selv om det kan føles vanskelig og fremmed. Det du bærer inni deg og som føles så feilplassert her, det trengs, nettopp her og nettopp nå. Starseed Oracle gir hjelp til å navigere så du kan dele det du har kommet for å dele og leve som deg selv midt i en verden som føles så merkelig.


Starseed Oracle er ikke en jordnær stokk. Den ser verden fra et spirituelt ståsted. Samtidig er målet å Learn to be human, å være i verden. På hvert eneste kort er det trykket en liten trekant med spissen oppover. Den er et symbol som forbinder jord, den vannrette linjen, med himmel, punktet der oppe. Boksen kortene kommer i er også formet slik; som en trekant som strekker seg oppover. Og mitt håp, og helt sikkert Rebecca Campbells håp som har laget denne stokken, er at Starseed Oracle kan hjelpe deg på veien mot å leve ut nettopp dette: En fusjon mellom himmel og jord der du står trygt plassert i verden og kan folde ditt sjelspotensial ut til beste for deg selv og andre.  53 kort + guidebok

ISBN 9781788172882

Utgitt i 2020