Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Spirit Animal Oracle

Orakelkort

Spirit Animal Oracle
NOK395.00

The world around us is rich with Soul; every animal has a transcendent archetypal symbolism, a universal meaning holding a message of deep, enduring truth.


Colette Baron-Reid"Spirit Animal Oracle" er en rikholdig stokk. De fleste orakelstokker består av pluss minus 45 kort, men "Spirit Animal" har 68. Det er en stor fordel fordi du får tilgang til mange ulike budskap i en og samme stokk. Selv om den har mange kort, så er ikke "Spirit Animal" vanskelig å stokke. Kortene er litt mindre enn i mange andre stokker og ligger fint i hånda.

Temaene på kortene er gode. Jeg har brukt "Spirit Animal" selv noen år, er veldig glad i den og har hatt mange spot on lesninger med den. Teksten i boka er klok og berikende og skrevet fra et genuint åndelig ståsted. Jeg synes boka har passe mye tekst til hvert kort. Den virker åpnende uten at du må sitte en halvtime og lese. 


Utvalget av dyr på kortene er stort og variert. Her fins fugler, fisk, insekter og landdyr fra alle Jordens kontinenter. Sammenhengen mellom dyr og budskap framkommer i boka og er ofte spennende.


"Spirit Animal Oracle" er en stokk du kan bruke med barn. Jeg har forsøkt med barn fra 4 års alder og det fungerte fint. Ingen av kortene er skumle, og budskapene lar seg tilpasse barnets forståelse.68 kort + guidebok med 242 sider

ISBN 9781401952792

Utgitt i 2018