The Spirit Animal Oracle, Colette Baron-Reid, orakelkort med dyr, nettbutikk

Spirit Animal Oracle


Orakelkort

Pris: 380 kroner


The world around us is rich with Soul; every animal has a transcendent archetypal symbolism, a universal meaning holding a message of deep, enduring truth.


Colette Baron-ReidSpirit Animal Oracle er en rikholdig stokk. Mange orakelstokker består av pluss minus 45 kort, men Spirit Animal har 68. Det er en stor fordel, for du får tilgang til mange ulike budskap i en og samme stokk. Selv om den har mange kort, så er ikke Spirit Animal vanskelig å stokke. Kortene er litt mindre enn i mange andre stokker og ligger fint i hånda.

Temaene på kortene er gode. Jeg har brukt Spirit Animal selv noen år, er veldig glad i den og har hatt mange spot on lesninger med den. Teksten i boka er klok og berikende og skrevet fra et genuint åndelig ståsted. Jeg synes boka har passe mye tekst til hvert kort. Den virker åpnende uten at du må sitte en halvtime og lese. 


Utvalget av dyr på kortene er stort og variert. Her fins fugler, fisk, insekter og landdyr fra alle kontinenter på Jorden. Sammenhengen mellom dyr og budskap kommer fram i teksten og er ofte spennende og interessant.


Spirit Animal Oracle er en stokk du kan bruke med barn. Jeg har brukt den med barn fra 4 års alder, og det fungerer fint. Ingen av kortene er skumle, bildene vekker interesse hos barn og budskapene kan du tilpasse barnets forståelse mens du leser.68 kort + guidebok med 242 sider

ISBN 9781401952792

Utgitt i 2018