The Soul`s Journey Lesson Cards, James Van Praagh, Orakelkort, affirmasjonskort, nettbutikk

Soul`s Journey

Affirmasjonskort

Pris: 345 kroner


Lesson Cards står det på boksen til Soul`s Journey. Og det er sant, for på hvert av disse kortene finner du et tema som åpner for livslang læring.


Dette er en stokk du kan ta fram igjen og igjen. Den slutter aldri å angå deg, og illustrasjonene på kortene er tidløse. Soul`s Journey er en stokk man ikke blir ferdig med.


Affirmasjonene på kortene er enkle. Samtidig inneholder de dyp innsikt. Noen av temaene på kortene vil være lett tilgjengelige for deg mens andre er vonde og vanskelige. Når du møter dine vanskelige temaer, så husk det gamle ordet om at livet ikke er en oppgave som skal løses, men et mysterium som skal leves.   

Hvordan du vil bruke kortene er opp til deg. De egner seg til å meditere over eller jobbe med som affirmasjoner. Du kan velge kort du synes angår deg eller la intuisjonen og dine hjelpere veilede deg og trekke på måfå fra stokken. Sistnevnte metode har den fordelen at du kan bli vist dybder og temaer i deg selv og det du opplever som du ikke var klar over på forhånd. Selv føler jeg at dette er Soul`s Journey" største potensial. Når vi opplever vanskelige ting i de ytre livet, er det en stor hjelp å se at de har mening. Skjult i de ytre vanskelighetene ligger utfordringer vi har inni oss selv og dermed, samtidig, en mulighet for vekst.


Det estetiske uttrykket til Soul`s Journeyer renskårent og sterkt. Til sammen skaper dette en stokk jeg opplever som vibrerende, aktiverende og klok.44 kort + guidebok

ISBN 9781401944711

Utgitt i 2014