Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Secret Language of Light

Orakelkort

Secret Language of Light
NOK375.00

"Secret Language of Light" er først og fremst for deg som vil utforske den spirituelle siden av livet. Søker du en stokk som forholder seg til det ytre livet og hvordan du bør navigere der, så tror jeg du bør kikke på noen flere før du bestemmer deg. "Secret Language of Light" kan brukes som en vanlig orakelstokk, men det den egner seg best til er å inspirere, støtte og guide deg gjennom indre, åndelig arbeid.


Guideboka som følger med er lagt opp på en spesiell måte. Hvert kort har 2-3 sider tekst. Først kommer en side om temaet, og deretter følger en meditasjon og forslag til øvelser. 

"Secret Language of Light" kan du bruke på ulike måter. Du kan gjøre som vanlig med orakelstokker og la kortet du har bruk for komme til deg ved å trekke. Kanskje er budskapet på kortet nok for deg, eller kanskje vil du jobbe videre med en eller flere øvelser. En annen mulighet er å ta for deg kortene i nummerrekkefølge, ett etter ett, med oppgaver og alt. På den måten blir "Secret Language of Light" et kurs i spiritualitet.

    


45 kort + guidebok med 164 sider

ISBN 9781925538472

Utgitt i 2021