Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Psychic Tarot for the Heart

Tarot / orakelkort

Psychic Tarot for the Heart
NOK360.00


"Psychic Tarot for the Heart" har relasjoner som tema. Tolkningen av kortene springer ut av tradisjonell tarot, men er vinklet mot relasjoner. Det er en spennende og vellykket vri. 


Du behøver ikke kunne noe om tarot for å ha glede av "Psychic Tarot for the Heart". Måten stokken er laget på pluss guideboka som følger med gjør at du kan bruke den som en vanlig orakelstokk.


"Psychic Tarot for the Heart" er suveren til alt som har med relasjoner å gjøre. Du kan bruke den for informasjon om andre ting også, men det er forhold den egner seg best til. Det kan være forhold til barn, partner, slektninger, kolleger, dyr, venner, hva som helst... og ikke minst: Forholdet ditt til deg selv.

"Psychic Tarot for the Heart" ligner mye på "Psychic Tarot" som også fins her i butikken. De er laget av samme forfatter og illustratør, og begge disse er menn. Det er uvanlig, og stokkene har da også et sterkt og direkte uttrykk som skiller dem fra mengden. På kortene ser vi ikke bare kvinner, som desverre er nokså vanlig, men også menn, og de er alle sammen normale mennesker i ulike aldre i stedet for plettfrie, eventyraktige unge vesener. Personlig synes jeg det er helt topp.


"Psychic Tarot for the Heart" er ikke en fullstendig tarotstokk. Den mangler hoffkort og tiere, men har fått lagt til sju chakrakort. Jeg er ikke veldig happy for det, men resten av stokken er så kjempegod at alt annet føles uvesentlig.


På samme måte som "Psychic Tarot" utmerker denne stokken seg med at mange illustrasjoner og stikkord treffer essensen i kortene på en helt fantastisk måte. Narren er et eksempel. I denne stokken heter Narren Trust (se bildene under) og viser en kvinne som slipper seg ut i livet, tillitsfullt og med åpne armer. Dette er prikk inn i kjernen av hva Narren handler om. En supergod illustrasjon! Et annet eksempel er Døden, Release i bildene under. I stedet for å gå veien om symboler, som for eksempel mannen med ljåen, viser "Psychic Tarot for the Heart" i ord og bilde nøyaktig hva kortet handler om: At det som skal vokse videre må få slippe fri fra en form som er ferdig.


Bildene under gir eksempler på hvordan "Psychic Tarot for the Heart" bruker tarot til å si noe om følelser og relasjoner. Kortet Healing Begins tilsvarer 6 sverd i tradisjonell tarot. Kjernen i 6 sverd er at man beveger seg bort fra noe som har vært tungt mot noe som er lysere og lettere. I "Psychic Tarot for the Heart" blir dette til et budskap om emosjonell og relasjonell healing. Parallellen til tradisjonell tolkning av 6 sverd er ikke vanskelig å se, og illustrasjonen på kortet fanger budskapet fantastisk fint med at mørke gardiner trekkes til side og lysende grønn farge stråler fram.


Guideboka som følger med er konsis og meget klok. Den utdyper kortene på en strålende måte uten at du må lese deg skakk.


Jeg kan bare si: Dette er en knallgod stokk som jeg fullt ut anbefaler!65 kort + 176 siders guidebok

ISBN 9781401940256

Utgitt i 2014


(Bildene under er kortene som tilsvarer Narren, Vognen, Eremitten, Døden, 6 mynter, 8 begre, 6 sverd og Stavenes ess)