Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Psychic Tarot

Tarot / orakelkort

Psychic Tarot
NOK380.00

Det første som må sies om "Psychic Tarot" er at den mangler hoffkort og tiere. I tillegg har den fått sju chakrakort som ikke egentlig hører hjemme i en tarotstokk. Personlig så jeg gjerne at jeg tierne var med, men resten av stokken er så innmari god at det i grunnen ikke spiller noen rolle.


Du trenger ikke kunne noe som helst om tarot for å ha glede av denne stokken. Bildene og stikkordene på kortene er talende i seg selv, og i tillegg følger det med en guidebok som er kortfattet, men god. Du kan altså bruke "Psychic Tarot" som en vanlig orakelstokk uten noen form for forkunnskap.

"Psychic Tarot" går rett til kjernen av hvert enkelt kort. De fleste tarotstokker opererer med en masse symboler du må ha kunnskap for å forstå meningen med, for eksempel staver og sverd. Sånn er det ikke her. Mange av bildene og stikkordene viser i stedet hvordan energien i kortet kjennes. Stavenes ess, her kalt Passion Ignited, er et eksempel (se bildene under). Akkurat sånn oppleves det å være i Stavenes ess: Som å lyses opp innengfra av en dansende ild. Andre kort har bilder og stikkord som viser essensen av budskapet, som for eksempel Narren, New Beginnings (se under). Her ser vi en person med vandrerstav på vei ut i verden, og det er akkurat det Narren handler om: Å begi seg ut i livet. 


Noen kort har bilder som får tærne mine til å krølle seg av glede. Så innmari gode tolkninger! Kortet Conflict & Defeat er et sånt (se under), 5 sverd i vanlig tarot. Bildet går rett til beinet. Vi stresser omkring og kaver og kjemper, noen fyker opp og noen går ned. Men hele tiden står det et lys, midt i alt maset, med en stille flamme. Det lyset kan vi søke. Og slutte å kave. Kortet Shadow (se under), eller Månen i vanlig tarot, er et annet eksempel. Bildet viser hvordan dagsbevisstheten møter det som har ligget skjult. De ser hverandre inn i øynene. Og det er dette Månen handler om: Å integrere det glemte og fortrengte.


Det fins noen mindre gode kort her også. Sånn er det i absolutt alle tarotstokker. Her er ikke de mindre gode kortene direkte dårlige, som ofte er tilfellet i andre stokker, de er bare litt mindre briljante. Antallet skikkelig gode kort er uansett så stort at det oppveier i overmål.                   


Personene på bildene i denne stokken er normale menn og kvinner. Ikke alle er estetisk plettfrie, og ikke alle er unge. Det gir et realistisk og livsnært preg som jeg setter pris på. Kjønnet til personen på bildet henger ofte sammen med kortets budskap, og det samme gjelder fargene.


"Psychic Tarot" er lett å bruke for deg som er ny med tarot og samtidig så klok at du vil finne mye spennende her selv om du har jobbet med tarot lenge. Jeg anbefaler den av fullt hjerte!65 kort + guidebok med 172 sider

ISBN 978-1-4019-1866-8

Utgitt i 2008


(Under ser du kortene som tilsvarer Myntenes ess, To begre, Fem sverd, Stavenes ess, Narren, Måtehold og Månen samt kortet for Hara chakra)