Power of Surrender Cards

Orakelkort

Pris: 350 kroner


Surrender is the divine art of letting go -

the ability to flow

instead of clenching, obsessing and over-controlling


Ideen bak denne stokken er kjempegod og litt annerledes. Hva har du bruk for å overgi, akkurat nå? Og hva ville det vært godt å overgi seg til?


Det følger ingen bok med Power of Surrender. Hvert kort har både et bilde og et budskap, og personlig har jeg aldri savnet bok. Stokken egner seg til raske lesninger, og budskapene når dypt uansett.

Power of Surrender går rett på sak. Mange av kortene viser hva du gjør som er uklokt. Ikke for at du skal dømme deg selv, men fordi vi noen ganger trenger hjelp til å forstå. Forstå at vi er redde, går i forsvar, bekymrer oss, ikke er åpne for hjelp, lager drama uten grunn, fokuserer for mye på det vi vil skal skje og så videre. Selv setter jeg stor pris på denne hjelpen. Samtidig fins det mange kort i stokken som viser hva du kan vokse på å åpne deg for. Tillit, for eksempel. Eller guddommelig timing. Bønn. Hvile. Naturen. Lek.


Power of Surrender ligner ingen annen stokk jeg vet om. Personlig er jeg kjempeglad for at jeg har den og bruker den ofte og i alle livets sammenhenger. Dette er en veldig anvendelig stokk. Jeg føler meg sikker på at du vil få utbytte av den.  52 kort

ISBN 978-1-4019-4781-1

Utgitt i 2015