Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Mythic Oracle

Orakelkort

Mythic Oracle
NOK360.00


Do not be afraid of what you feel deep inside. Follow that inner wisdom and let it lead you to your destiny.


Carisa Mellado"Mythic Oracle" er en all-round og meget anvendelig stokk. Guideboka gir klare og kloke perspektiver uten å bli pratsom eller "åndelig". Fokus ligger på å forstå det du opplever og hva slags energi du har bruk for å møte livet med akkurat nå. 

Er du ung, synes jeg absolutt du skal vurdere "Mythic Oracle". Det er noe med formen. Det estetiske, men også de treffsikre og konsise budskapene. En klok stokk som ikke er tung. Og tekst som åpner blikket for livets fantastiske rikdom. "Mythic Oracle" er fin hvis du har lyst på en rett-på-sak orakelstokk uten masse prat om åndelige ting. Den kan være god som en første stokk også. Hvilket ikke betyr at den er uaktuell for deg som har brukt kort i mange år!


Hvert av kortene i "Mythic Oracle" har bilde av en skikkelse fra den greske mytologien; en gud, helt eller et magisk vesen. Her er ikke bare kvinner, men også menn. Personlig setter jeg pris på det.


Guideboka har etter min mening passe mye tekst til hvert kort. Først får du innblikk i litt av den mytologiske bakgrunnen til vesenet på kortet, deretter følger kortets budskap. Jeg synes Carisa Mellado skriver kunnskapsrikt og klokt om begge deler. Dette er en solid og god stokk som kan hjelpe deg uansett hvor du står i livet.

 


45 kort + guidebok med 160 sider

ISBN 978-1-58270-325-1

Utgitt i 2012 (en eldre utgave fra 2008 fins også)