Kjøpsvilkår


Betaling

Du betaler med Vipps. Dette er fordi jeg ønsker trygg, rask og enkel betaling til beste for oss begge.


Korrekt navn og leveringsadresse

Du må oppgi korrekt og fullstendig navn og leveringsadresse når du bestiller. Hvis pakken ikke kan leveres fordi du har oppgitt feil navn eller adresse, ligger det økonomiske ansvaret hos deg.


Personvern

Når du bestiller må du oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, sistnevnte for at jeg skal kunne sende deg angrerettskjema. Kun jeg håndterer opplysningene, jeg bruker dem kun til å sende deg ordren og gir dem ikke videre til andre.


Endre / kansellere bestilling

Hvis du vil endre eller kansellere din bestilling, må du si fra med SMS før den sendes. Jeg sender normalt samme dag eller første virkedag etter bestilling. Tilgodebeløp i din favør refunderes i løpet av 2 virkedager.


Hvorfor SMS?

SMS er den raskeste måten å få kontakt med meg på. Jeg jobber med klienter på dagtid, og er ofte ikke tilgjengelig på telefon og e-post.


Hente varer selv

Du kan velge å bestille med SMS, betale med Vipps og hente selv i Gamlebyen eller på Torp i Fredrikstad. Gi beskjed om dette når du bestiller.


Handle direkte fra meg

Du kan se varene og handle direkte fra meg i mitt behandlingsrom i Gamlebyen i Fredrikstad. Send meg en SMS og avtal tidspunkt. Ønsker du klokkespill i en bestemt farge eller flere av samme type stokk, må du si fra på forhånd. Ved direktesalg gir jeg 14 dagers bytterett.


Frakt

Frakt koster 85 kroner, uansett vekt. Det er gratis frakt på order over 1200 kroner.


Leveringstid

Jeg sender normalt samme dag eller første virkedag etter at din betaling er mottatt.  Ved forsinkelse får du beskjed. Jeg benytter Helthjem, Posten eller Bring, og deres forsendelsestid er normalt 2-5 dager, litt avhengig av hvor du bor.


Skadet eller feil vare

Ta kontakt senest 2 dager etter mottak hvis en vare er skadet eller feil. Dokumenter skaden eller feilen med bilde. Løsning kan være ny vare eller at du får tilbake hele eller en del av varens pris. Send ikke varer i retur uten å ha avtalt på forhånd med meg. 


Angrerett

Loven om angrerett gir deg 14 dagers rett til å angre på kjøp fra nettside. Vil du benytte denne retten, må du gi beskjed senest 14 dager etter mottak av ordren. Bruk e-post eller SMS. Deretter har du 14 dager på deg til å sende varen i retur.


Returadresse: Blå Himmel Ida Thorkildsen, Lystadveien 4, 1657 Torp.


Du betaler selv for returforsendelsen. Jeg refunderer fullt beløp senest 2 virkedager etter at retursendingen har kommet fram. Du må kunne dokumentere at du har sendt varen i retur i tilfelle den kommer bort, så ta vare på kvitteringen og velg gjerne frakt som kan spores. Du har også ansvar for å pakke varen forsvarlig inn før retur så den kan komme uskadet fram. Er returvaren skadet når den kommer fram og skaden skyldes uaktsomhet fra deg, så får du ikke full refusjon. Både skaden og at den skyldes uaktsomhet fra deg må dokumenteres. Verdi-forringelse som skyldes overdreven eller uforsiktig undersøkelse og håndtering mens varen var hos deg medfører også redusert refusjon. Loven gir deg kun rett til å undersøke varen på samme måte som du ville fått i en fysisk butikk. For tarot- og orakelstokker medfører dette at du ikke får full refusjon hvis du har brutt forseglingen, det vil si plastfilmen rundt stokken.


Forbehold om feil på nettsiden

Jeg tar forbehold om feil på nettsiden. Eventuelle feil vil bli oppklart ved bestilling.


Mitt ansvar som selger

Jeg forplikter meg til å levere riktig og feilfri vare til avtalt tid og pris. Ved avvik, for eksempel forsinkelse, skal du ha beskjed. Jeg forplikter meg til å følge opp henvendelser fra deg og overholde vilkårene på denne siden.  


Ditt ansvar som kjøper

Når du avtaler kjøp med meg, forplikter du deg til å overholde vilkårene på denne siden inkludert frister for angrerett og retur. Du må oppgi korrekt navn og leveringsadresse ved bestilling.