Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Til nettbutikken

Great Eastern Oracle

Orakelkort

Great Eastern Oracle
NOK390.00

Vakrere enn dette blir det ikke... Her får du illustrasjoner av Rassouli i kombinasjon med hans egne tekster og sitater fra førti av Østens store mystikere fra Konfutse og Gurdjieff til Rumi og Kahlil Gibran.


Rassouli har laget to orakelstokker av denne typen. Den andre heter "Sufi Wisdom Oracle" og fins også her i nettbutikken. Den største forskjellen mellom dem er at "Sufi Wisdom" har sitater kun fra sufi-tradisjonen, mens "Great Eastern" bygger på et bredere utvalg. Utover dette er begge stokkene fantastisk vakre og innsiktsfulle.

Rassoulis bilder er en historie for seg. De er bilder fra og for sjelen, og jeg synes de blir bare vakrere og vakrere og sterkere og sterkere for hver ny stokk han lager. Klok er mannen også, meget klok. Tekstene i guideboka er en glede å gå inn i. Mat for hjerte og sjel.


"Great Eastern Oracle" er en allround stokk til bekreftelse og veiledning i livets alle spørsmål. Den støtter en frigjort, sannferdig, skapende, modig og glad måte å være i verden på. Ønsker du inspirasjon til å leve fra hjertet, så er "Great Eastern Oracle" en god kandidat. 44 kort + guidebok med 176 sider

ISBN 978-1-922573-19-3

Utgitt i 2022