Great Eastern Oracle, orakelkort, Rassouli, nettbutikk

Great Eastern Oracle


Orakelkort

Pris: 390 kroner


Vakrere enn dette blir det ikke! Great Eastern Oracle byr på illustrasjoner av Rassouli i kombinasjon med hans egne tekster og sitater fra førti av Østens store mystikere fra Konfutse og Gurdjieff til Rumi og Kahlil Gibran.


Rassouli har laget en orakelstokk til av denne typen. Den andre heter Sufi Wisdom Oracle og fins også her i nettbutikken. Den største forskjellen mellom dem er at Sufi Wisdom har sitater kun fra sufi-tradisjonen mens Great Eastern bygger på et bredere utvalg mystikere fra ulike deler av Asia. Utover dette må jeg bare si at begge stokkene er fantastisk vakre og innsiktsfulle.


Rassoulis bilder er en historie for seg. De er bilder fra og for sjelen, og jeg synes de blir bare vakrere og vakrere og sterkere og sterkere for hver ny stokk han lager. Klok er mannen også. Tekstene i guideboka er en glede å gå inn i, de er mat for hjerte og sjel. 

Great Eastern Oracle er en stokk til bekreftelse og veiledning i alle livets spørsmål. Den støtter en frigjort, sannferdig, skapende, modig og glad måte å være i verden på. Ønsker du inspirasjon til å leve fra hjertet, så er Great Eastern Oracle et godt valg.  44 kort + guidebok med 176 sider

ISBN 978-1-922573-19-3

Utgitt i 2022