Because I Love Myself, affirmasjonskort, orakelkort, Lucy Cavendish, nettbutikk

Because I Love Myself

Affirmasjonskort

Pris: 290 kroner


En gang under en Rosenbehandling spurte terapeuten meg: Er du glad i deg selv? Jeg ble paff over å oppdage at jeg ikke hadde noe svar.


Vi lengter, alle sammen, etter aksept og omsorg fra andre. Det er naturlig, men hvis lengselen bunner i et uoppfylt behov og kanskje underliggende overbevisninger om at vi ikke er verd å bli elsket, da har vi en jobb å gjøre før lengselen kan innfris. Tror du innerst inne at du blir avvist eller brukt hvis du åpner hjertet for noen, så er det nøyaktig det som vil skje. Vi dras mot personer som bekrefter våre dypeste forventninger.

"Because I Love Myself" består av små kort (10 x 4,5 cm) med affirmasjoner i en vakker liten boks. Affirmasjonene er tilsynelatende enkle, kanskje til og med litt pussig småsøte ved første øyekast. Men la deg ikke lure. Åpner du deg for disse kortene og lar dem virke dypt i deg, så har de kraft til å forandre både deg og ditt liv fullstendig. Til grunn for alt vi tiltrekker oss i livet ligger nemlig vår selvfølelse. Og det er den disse kortene jobber med.


"Because I Love Myself" er helt topp å kombinere med andre typer indre arbeid, Selv har jeg kjempeutbytte av Rosenmetoden. I behandling får jeg tak i røttene til min dårlige selvfølelse, opplevelser og erfaringer fra tidlig i livet. Jeg kjenner i kroppen hva det handler om og hva det gjør med mine forventninger til livet i dag. Da blir det lettere å jobbe videre. Jeg vet hva det er som fins inni meg. 


Jeg har en bekjent, en fantastisk levende og skjønn kvinne som har blitt notorisk underkjent og misbrukt helt fra hun var barn. I voksen alder valgte hun å gifte seg med seg selv i et nydelig ritual på Ängsbacka i Sverige. Før bryllupet jobbet hun med å heale sitt indre. For, som hun sier: Hvis jeg noen gang skal finne kjærlighet hos en partner som virkelig vil ha meg, så må jeg elske meg selv først.


Til deg som kjøper denne stokken: Jeg ønsker deg så utrolig masse lykke til!!!! Dette er det aller, aller viktigste arbeidet vi gjør.

 

 

55 affirmasjonskort + 1 instruksjonskort

ISBN 978-1-925538-93-9

Utgitt 2021