Archetype Cards, orakelkort, nettbutikk, kjøpe, arketypekort

Archetype Cards

Arketypekort

Pris: 360 kroner


"Archetype Cards" er ikke en vanlig orakelstokk. Den består av kort med arketyper og gir først og fremst innsikt i hva som motiverer og driver deg selv og andre mennesker.


Ordet arketyp betyr prototyp eller grunnleggende form. I psykologien brukes ordet om personlighetsmønstre. Eksempler på arketyper kan være Barnet og Sabotøren. Sistnevnte er den delen av oss som ødelegger vår egen eller andres framgang. 


Du behøver ikke kunne noe om arketyper for å ha glede av denne stokken. Guideboka som følger med setter deg inn i stoffet på en kortfattet og grei måte. Hvis du er nysgjerrig på arketyper, er "Archetype Cards" et fint sted å starte.

"Archetype Cards" inneholder 74 kort med ulike arketyper, både kjente og mindre kjente. I tillegg følger det med 6 blanke kort du kan fylle inn hvis det er typer du savner. Kortene er et redskap til å forstå deg selv og andre. De egner seg godt til refleksjon og indre arbeid. Alle arketypene presenteres med både positive og utfordrende sider. For meg har dette vært en gave. Jeg har fått hjelp til å se meg selv bedre og ikke minst verdsette de gode sidene ved mønstre hos andre som jeg finner irriterende.


Kortene er spennende til bruk i relasjoner. De gir innsikt i mekanismer som påvirker dynamikken. De kan også være en hjelp ved valg av yrkesvei. Arketypene som klinger dypest med din personlighet sier mye om hva slags arbeid som er meningsfullt for deg.80 kort + guidebok

ISBN 9781401901844

Utgitt i 2003